Recuperació juny curs 2010-11


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /homepages/42/d220325091/htdocs/departamentos/tecnologia/wordpress/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

La recuperació per als meus alumnes de 1er i 3er d’ESO serà el dijous proper, 16 de juny, a las 17’00 a l’aula de Tecnologia Batxillerat.

Els continguts de la prova de recuperació són:

1erESO: vistes, ferramentes, propietats dels materials, fustes, estructures (elements, esforços, condicions), projecte tricicle.

3erESO: calibre, vistes, acotament, perspectives, mecanismes (identificació palanques, rel·lació de transmissió, identificació mecanismes), electricitat (llei d’Ohm, série/paral·lel, polímetre), circuit del projecte, part comuna d’energies (canvi climàtic, protocol de Kyoto, etc.).

Estudieu i sort!

Esta entrada fue publicada en 1er ESO, 3er ESO. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *